• עמוד הבית
  • על ננו-טבע
  • מוצרים
  • משווקים מורשים
  • צמחי מרפא
  • אינדקס רפואי
  • צור קשר
  • English
Menu
  • עמוד הבית
  • על ננו-טבע
  • מוצרים
  • משווקים מורשים
  • צמחי מרפא
  • אינדקס רפואי
  • צור קשר
  • English
מערכת העיכול - אבחון וטיפול: - ננו טבע

מערכת העיכול – אבחון וטיפול:

כאשר מערכת העיכול פועלת כשורה אנחנו כלל לא שמים לב לקיומה, לצערנו רוב בני האדם בזמננו חשים בבעיות במערכת העיכול לאחר הארוחה.
ד"ר אור בן-עוזיאל PH.D, נטורופת, אירידיולוג, מרצה, מאבחן ומטפל ברפואה טבעית

עיכול לקוי גורם לאי נוחות רבה כגון: צרבת, נפיחות, גזים, כאבים וכו', ולבעיות בריאות כגון: מעי רגיז, כיב קיבה או תריסריון, קרוהן, קוליטיס וכו'.
המזון שאנו אוכלים מתפרק במערכת העיכול, החומרים החיוניים נספגים ומגיעים לתאים ולרקמות, והפסולת והרעלים יוצאים החוצה.
כאשר אחד מהתהליכים הנ"ל אינו פועל כשורה, הגוף חשוף לחסרים תזונתיים ולהצטברות של
פסולת ורעלים וממילא לירידה ברמת הבריאות הכללית.
בעיות במערכת העיכול גובות מחיר גבוה של אי נוחות רבה, ירידה באיכות החיים, בעיות כרוניות
ולעיתים גם עולות כסף רב.
כדי להימנע מבעיות במערכת העיכול, יש להקפיד על הרגלי תזונה נכונים:

הימנעות ממזון שומני קלוקל כגון: מרגרינה ובצק עלים, שומן מוקשה ומוקשה למחצה ומזון מטוגן כל אלה בתורם מכבידים על תהליך העיכול ועל הכבד וגורמים להצטברות של פסולת וחיידקים במערכת העיכול. כמו כן, אכילה מופרזת ו\או אכילה בחיפזון, מקשים על תהליך העיכול.

מומלץ לאכול לאט וללעוס טוב את המזון, כך מרכז התיאבון במוח משדר תחושת שובע בזמן הנכון, ולפי דברי הרמב"ם יש להפסיק לאכול מעט לפני שמרגישים תחושת שובע, כך ניתן להימנע מבעיות עיכוליות רבות.
גם אכילה מופרזת של סוכרים ומיני מתיקה, מעודדת ייצור של חיידקים ומחלישה את מערכת החיסון עד ל- 50% !

אכילה בריאה כוללת ירקות, פירות, דגנים מבושלים, קטניות, חומצות שומן חיוניות כגון דגי מים קרים, אגוזים וכו'.
מומלץ לא לשתות בזמן האכילה כדי לא למהול את ריכוז האנזימים הפעילים בפירוק המזון, אלא לפני האכילה או בין הארוחות.
אם אתם מרגישים שהמזון הפך לאויב, ייתכן שהגיע הזמן לבדוק ולטפל במקום לסבול.

פורסם ב: כללי, כתבות ומאמרים

הצטרף למועדון המידע והטבות

בננוטבע אנו רואים כערך מרכזי להעשיר את הידע והאפשרויות הקיימות לניהול אורח חיים בריא הנגיש ומתאים לכל אדם.
הניוזלטר של ננוטבע  כולל מידע וכתבות על דרכים לשמר בריאות הגוף, מתכונים טבעיים, והטבות ייחודיות שאנו מייצרים עם חנויות הטבע .  

*תמיד תוכלו להפסיק את קבלת המידע בלחיצת כפתור להסרה.

תודה על הרשמתך
דוגמה להודעת שגיאה

מוצרי ננו-טבע: רטבוליקס | דיאסטופ | פיקסולין | מולטי מורינגה | פמיקס | לייאון

"תוספי התזונה של ננו-טבע אינם תרופה ואינם מיועדים לרפא, לטפל, לאבחן, למנוע מחלה כלשהי. בכל בעיה רפואית, יש להתייעץ עם רופא מומחה. מוצרי ננו-טבע מיוצרים במפעלים מורשים על ידי משרד הבריאות ועל פי התקנים המתחייבים לייצור תוספי תזונה".

כל הזכויות שמורות לננו טבע. אין להעתיק ו/או לצלם ו/או לשכפל מידע מאתר זה ללא הרשאה בכתב ומראש

politi
גלילה לראש העמוד
Open chat
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
גלילה לראש העמוד
Open chat
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס